Shipping & Returns

Vi ønsker at du skal være helt tilfreds med din ordre. Tag det på. Nyd det. Vis det ud. For at vende tilbage dit køb, skal du følge disse enkle instruktioner:
1.How kan jeg udveksle elementer?

Vi tillader kun at bytte eller returnere inden 15 dage efter, at du placerer din ordre på at undgå ondskabsfulde udvekslinger og afkast. Skræddersyede elementer kan ikke udveksles eller returned.The bedste måde at sørge for en udveksling er at kontakte vores personale, som vil give dig korrekte instrukser vedrørende netop din ordre og sende dine detaljerede målinger, såsom buste, talje og hofte til vores Staff.So vi kan give dig nogle råd. Hver udveksling scenarie kan være anderledes, og der kan være tidspunkter, hvor vi kan hjælpe dig med at undgå unødige omkostninger ved at sende dine varer tilbage til os.
2.Hvad er stedet for afkast eller udvekslinger?

Vi plejer rådgivning XN kunde til at kontakte vores medarbejdere, før du sender poster tilbage til os, da der kan være tidspunkter, hvor vi kan hjælpe dig med at undgå unødvendige omkostninger ved at sende dine varer tilbage til os. Vi vil fortælle dig den bedste måde at håndtere dine afkast eller udvekslinger og hvad du kan forvente fra vores ende. I tilfælde, hvis du ønsker at returnere dine ordrer, skal du CONTACTUS / "> Kontakt vores medarbejdere, vil vi give dig mere vejledning hvordan vi kommer videre tilbagevenden ting.
3.Can Jeg få en refusion?

Du vil være berettiget til en refusion krav inden for 15 dage fra den dato, du har afgivet din ordre. For restitutioner, vil vi udstede dig en umiddelbar tilbagebetaling af værdien af ​​dine returvarer minus 10% re-strømpe gebyr. * Hvis du kan acceptere "modtagende ccnns Points" i stedet for refusion, vil vi refundere elementet pris helt via peger på din xn--billigtmodetj-mnb.com konto (Hvis du har brugt kupon, vil vi fratrække kuponen beløb) efter vi har modtaget den tilbagevendende succes. Dette gælder KUN for normal størrelse produkter købt på ccnns detail hjemmeside. Nedsatte elementer eller varer købt som en del af en særlig fremme og skræddersyet elementer er ikke berettiget til kontant tilbagebetaling. Gratis levering ordrer skal trækkes $ 12,00 shipping gebyr fra return.Shopping bonus skal også trækkes for returvarer. For den bedste arrangement, kontakt venligst vores personale til at tjene din anmodning tilbage.
4.Why har jeg til at betale en 10% re-strømpe gebyr for restitutioner?

Dette er en butik politik, der af ledelsen. Vi er nødt til at opkræve et symbolsk gebyr for at opveje udgifterne til ordrebehandling.
5.Who betaler for udveksling forsendelse eller returnere varen tilbage til xn--billigtmodetj-mnb.com?

I en normal begivenhed, vil kunden være ansvarlig for shipping deres poster tilbage til os, mens vi er ansvarlig for re-skibsfart udveksle varer Tilbage til dig. Således foreslår vi du foretage omhyggelige valg til beklædning, før du færdiggør din bestilling. Der henvises til den passende størrelse kortoplysninger ved bestilling tøj. Vores størrelse diagrammer følger Danmark standarder.
Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.
Tilbage